Advertisement

Pençe-Yıldırım Harekatı / Pence Yildirim Harekati Nda Sehit Dusen Uzman Cavus Mehmet Kirmizi Nin Cenazesi Adana Ya Getirildi Son Dakika Haberleri / En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz.

Pençe-Yıldırım Harekatı / Pence Yildirim Harekati Nda Sehit Dusen Uzman Cavus Mehmet Kirmizi Nin Cenazesi Adana Ya Getirildi Son Dakika Haberleri / En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz.. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi.

Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Pençe yıldırım harekâtı kapsamında 23 mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden. Pençe şimşek ve pençe yıldırım olarak isimlendirilen harekatı, milli savunma bakanu hulusi akar ve genel kurmay başkanı orgeneral yaşar güler bizzat yönetiyor. Bugün haberlerinde son durum nedir? Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

H0edd2rfo77msm
H0edd2rfo77msm from cdntr1.img.sputniknews.com
Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. Pençe şimşek ve pençe yıldırım olarak isimlendirilen harekatı, milli savunma bakanu hulusi akar ve genel kurmay başkanı orgeneral yaşar güler bizzat yönetiyor. Pençe yıldırım harekâtı kapsamında 23 mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden. Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. Pençe operasyonları, türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır.

Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi.

Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; Pençe yıldırım harekâtı kapsamında 23 mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden. Pençe şimşek ve pençe yıldırım olarak isimlendirilen harekatı, milli savunma bakanu hulusi akar ve genel kurmay başkanı orgeneral yaşar güler bizzat yönetiyor. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz. 23 nisan'da başlatılan pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatlarında ise toplam 124 terörist etkisiz hale getirildi. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Pençe operasyonları, türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde. Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor.

23 nisan'da başlatılan pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatlarında ise toplam 124 terörist etkisiz hale getirildi. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Pence Yildirim Harekati Bolgesinde 3 Asker Sehit News Kibris News Kibris
Pence Yildirim Harekati Bolgesinde 3 Asker Sehit News Kibris News Kibris from newskibris.com
Pençe operasyonları, türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Pençe yıldırım harekâtı kapsamında 23 mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden. Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Pençe şimşek ve pençe yıldırım olarak isimlendirilen harekatı, milli savunma bakanu hulusi akar ve genel kurmay başkanı orgeneral yaşar güler bizzat yönetiyor. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz.

Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde.

23 nisan'da başlatılan pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatlarında ise toplam 124 terörist etkisiz hale getirildi. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Pençe yıldırım harekâtı kapsamında 23 mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden. Bugün haberlerinde son durum nedir? Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde. Pençe şimşek ve pençe yıldırım olarak isimlendirilen harekatı, milli savunma bakanu hulusi akar ve genel kurmay başkanı orgeneral yaşar güler bizzat yönetiyor. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Pençe operasyonları, türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır.

Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde yaralanarak hastaneye. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. Pençe yıldırım harekâtı kapsamında 23 mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden.

Milli Savunma Bakanligi Acikladi Pence Yildirim Harekati Nda Bir Asker Sehit Oldu Yeni Safak
Milli Savunma Bakanligi Acikladi Pence Yildirim Harekati Nda Bir Asker Sehit Oldu Yeni Safak from img.piri.net
Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. Bugün haberlerinde son durum nedir? Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle;

Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı.

Irak'ın kuzeyinde icra edilen pençe yildirim harekâtı kapsamında 28 nisan 2021 tarihinde güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırı neticesinde. Teröristlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediliyor. Milli savunma bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; Müsait olduğuna kanaat getirilmesinin ardından saat 21.00'den itibaren hava hücum harekatı başladı, yani helikopterlerle komando indirme harekatı icra edildi. Bugün haberlerinde son durum nedir? Pençe yıldırım harekâtı kapsamında 23 mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden. Pençe operasyonları, türk silahlı kuvvetlerinin (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. (tsk) kürdistan bölgesel yönetimi'nde pkk'ya karşı başlattığı sınır ötesi harekât olan kararlılık harekâtı'nın devamı olan operasyonlardır. En son, zeytin dalı harekatı'nın ilk gününde 72 uçağın havalandığını biliyoruz. Pençe şimşek ve pençe yıldırım olarak isimlendirilen harekatı, milli savunma bakanu hulusi akar ve genel kurmay başkanı orgeneral yaşar güler bizzat yönetiyor. Milli savunma bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı ile ilgili yeni görüntüler paylaştı. Irak'ın kuzeyinde sürdürülen pençe şimşek ve pençe yıldırım harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi.

Posting Komentar

0 Komentar